Cameleonii

Cameleonii
Data publicarii: 14 Ianuarie 2010

Aventura incepe atunci cand doi straini se intalnesc si, deghizati, vor sa fure bijuterii valoroase si opere de arta, dar sunt descoperiti. Cand fug de politie, ei ajung sa se cunoasca intr-o maniera neobisnuita.

Valentina Izaguirre (Belinda) si Sebastian Jaramillo (Alfonso Herrera) sun cunoscuti drept „Cameleonii”, pentru ca atunci cand comit jafuri, ei trebuie sa arate de fiecare data altfel. Ambii sunt obligati sa comita infractiuni de catre El Amo, un personaj misterios, care pentru a-si atinge obiectivele, este in stare de orice.

El o ameninta pe Valentina ca ii va omori iubitul, Pedro, un hot care isi ispaseste pedeapsa in inchisoare. Tatal lui Sebastian, Don Armando, este si el la inchisoare, dar din cauza unei nedreptati, iar El Amo il ameninta cu moartea daca Sebastian nu se supune ordinelor lui.

Cei doi tineri hoti se detesta reciproc, dar pentru ca sunt cautati de autoritati, ei se dau drept frati si isi gasesc refugiul intr-o scoala prestigioasa. Totusi, se dovedeste ca institutia este tocmai proprietatea directorului politiei, Augusto Ponce de Leon (Guillermo Garcia Cantu), si este condusa de fosta sotie a acestuia, Francisca Campos (Edith Gonzalez).

Sebastian se da drept profesor de arta, iar Valentina devine prefecta scolii. Fara sa-si doreasca, cei doi frati falsi castiga increderea elevilor. Printre acestia se afla Solange (Sherlyn), fiica patronilor, iubitul acesteia, Patricio, si Ulises (Pee Wee), un baiat sarman sprijinit de Augusto pentru ca este fiul unui politist care a murit in timpul serviciului.

Totusi, Sebastian si Valentina stiu ca prezenta lor in scoala este doar temporara si nu ii vor putea sprijini mereu pe copii. Faima lor in randul politistilor creste cu fiecare jaf pe care ei il comit pentru El Amo, iar o data cu aceasta creste si pericolul de a fi descoperiti.

In timp ce se ascund intre zidurile scolii, ei afla ca, de fapt, Augusto este un politist corupt, iar in colegiu se intampla lucruri foarte ciudate. Problemele lor se amplifica atunci cand Pedro si Don Armando evadeaza din inchisoare, iar Pedro se prezinta la scoala ca noul profesor de sport.

Valentina si Sebastian descopera ca antipatia lor de la inceput s-a transformat treptat in iubire, iar acum nu stiu ce sa faca. Intre timp, Pedro nu se da in laturi de la a o seduce pe Francisca, directoarea scolii.

Atunci cand vine momentul de a fugi alaturi de Pedro si Don Armando, Cameleonii isi dau seama ca nu-si pot abandona elevii.

Dar ce se va intampla atunci cand acestia vor descoperi ca profesorii lor preferati sunt tocmai faimosii hoti cautati de politie?


Titlu Original:Camaleones
Difuzare:Zilnic, ora 14:30
Distributie: Belinda - Valentina Izaguirre
Alfonso Herrera - Sebastian Jaramillo
Edith Gonzalez - Francisca Campos
Sherlyn - Solange
Pee Wee - Ulises
Guillermo Garcia Cantu - Augusto Ponce de Leon
Manuel „Flaco” Ibanez - Leonidas
Jose Luis Resendez - Pedro Recalde
Anul de productie:2009
Tara de productie:Televisa/ Mexic

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies