Alina Sorescu a vorbit pentru prima dată deschis despre divorț

Alina Sorescu a vorbit pentru prima dată deschis despre divorț
Citeste mai mult despre: Alina Sorescu, Alexandru Ciucu, divort
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 16 Iulie 2023

Într-un interviu acordat în exclusivitate revistei OK!, artista a dezvăluit că problemele din mariajul său cu Alexandru Ciucu au apărut chiar mai înainte de-a deveni părinți.

Nimeni nu se aștepta, în urmă cu un an, ca artista Alina Sorescu să anunțe separarea sa de designerul de costume bărbătești Alexandru Ciucu. Aparent cu o familie armonioasă, în care ar fi urmat să apară și un al treilea copil, așa cum își dorea reputatul furnizor regal, cei doi au ajuns să-și împartă custodia celor două fete, Elena Carolina (9 ani) și Ana Raisa (7 ani), care au, la acest moment, reședință alternantă.  

„Custodia e comună, niciuna din părți n-a cerut custodie exclusivă, dar problema e că fetele au acum reședință alternantă, o săptămână la mine, o săptămână la tată - așa cum a cerut el -, ceea ce e bulversant pentru fete“, a explicat Alina Sorescu, în primul său interviu sincer despre divorț, acordat celor de la OK! Magazine.

„Noi am ajuns în instanță, unde inițial tatăl a solicitat domiciliul fetelor la el. Ideea divorțului nu a apărut de la mine, discuții despre separare erau de mai mulți ani. Din păcate, hotărârea judecătorească cu reședința alternantă a devenit executorie imediat, iar eu și fetițele suntem obligate să o respectăm. Eu fac tot ce ține de mine să le ajut să accepte această realitate impusă, dar continuu să lupt în instanță, fiind în interesul lor să aibă o viață liniștită și stabilă“, a mai spus artista.

Din păcate, din cauza aceluiași program alternant, Alina Sorescu și-a petrecut ziua de naștere pentru prima data singură, fără fetele ei: „Așa s-a nimerit, pentru că tipul ăsta de program nu ține cont de sărbători, de aniversări, de alte ocazii. Așa că nu pot să-mi fac planuri. De fapt, orice activitate ne-am propune, trebuie s-o confruntăm cu acest calendar“.

La cei 37 de ani ai săi împliniți vineri, pe 14 iulie, cântăreața admite că acesta este primul mare hop din viața sa: „ Asta e prima cumpănă a vieții mele. Până acum, am avut un traseu destul de lin. (...) Acum sunt într-un punct culminant al unei situații care trena și trebuia rezolvată de mai mulți ani. (...) Acum se clarifică totul. Mulți ani am crezut în povestea cu prințesa și prințul pe cal alb, iar apariția fetițelor m-a determinat să sper că totul se va schimba în bine. Pentru ele încercam să lupt ca totul să fie bine. Și credeam cumva greșit că venirea copiilor va închega mai mult familia. Dar realitatea mi-a demonstrat că nu a fost așa.“

Acum, Alina Sorescu se împarte între orele sale de muzică și spectacolele cu Picii lu Soreasca, propria carieră muzicală, colaborările cu site-urile de muzică pentru copii, unde pune voce peste animații, și diversele apariții în emisiunii, la evenimente și chiar în show-urile de modă.

De altfel, imaginea ei s-a schimbat mult de un an încoace, ea devenind foarte deschisă la experimente fashion și lăsându-se pe mâna designerului Cera Mihăilescu (vi-o mai amintiți din show-ul „Mâncare pe care“ de la Acasă TV?), care i-a schimbat complet stilul și garderoba.

„Eu m-am schimbat și asta se vede. Am încredere în mine și am dorința de-a recupera tot ce am pierdut într-o perioadă semnificativă din viața mea. Acum fac lucrurile profesionist și bine gândite. Colaborez cu Eli Adam pentru clipuri și tot ce ține de zona muzicală, și cu designerul Cera Mihăilescu pentru evenimentele de gală și în proiectele ei tematice. (...) Așa am descoperit că am un curaj de-a mă juca și de-a experimenta, pe care înainte clar nu l-aș fi avut“, a mai spus Alina Sorescu pentru revista OK!.

FOTO: Mircea Maieru/OK! Magazine, Instagram

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies