Adina Galupa, Fefe din „Inimă de ţigan“, a dat lovitura la Hollywood şi s-a căsătorit cu un american

Adina Galupa, Fefe din Inimă de ţigan , a dat lovitura la Hollywood şi s-a căsătorit cu un american
Citeste mai mult despre: Adina Galupa, fefe, Frank Eady, Hollywood, Inima de tigan
Autor: Alexandra Simion Data publicarii: 07 Octombrie 2022

O ştiţi din telenovelele româneşti „Iubire ca-n filme“,„Inimă de ţigan“ şi „Aniela“, iar acum joacă în filme americane şi se numeşte Adina Eady.

Mulţi ani, Adina Galupa a fost unul dintre tinerele staruri de la Acasă TV, ea figurând în distribuţia câtorva telenovele produse de Ruxandra Ion, cu mare priză la public. De şapte ani încoace, însă, ea trăieşte la Los Angeles, unde a bătut la porţile Cetăţii Filmului şi, după multe castinguri, reclame şi câteva roluri mici, a reuşit să pătrundă într-un cerc select, fiind cooptată în câteva proiecte de amploare: "The Vault" (2017) cu James Franco, "Untogether" (2018) cu Jamie Dornan, "I Am That Man" (2019) cu Michael Marsden, "Bottom of the 9th" (2019) cu Sofia Vergara şi Joe Manganiello. Roluri mici, dar în nişte distribuţii importante. Iar acum a finalizat un proiect important, "Bonded", despre traficul uman în Los Angeles, la care a lucrat în ultimii trei ani.

Pe lângă marea ei reuşită profesională, Adina Galupa a avut norocul de a-şi întâlni şi jumătatea pe Coasta de Vest, un muzician pe nume Frank Eady, cu care s-a căsătorit în luna aprilie a acestui an.

Adina Eady, pe noul ei nume, a oferit un interviu în exclusivitate revistei „OK!“, în care a vorbit despre cum şi-a cunoscut soţul şi cum arată noua ei viaţă dincolo de Ocean. Vorbind despre Frank, a spus că „e unul dintre cei mai interesanți oameni pe care i-am întâlnit vreodată, (…) e un om cu o inimă uriașă, cu un umor surprinzător și cu picioarele pe pământ. A trăi cu un muzician înseamnă, pentru mine, casa plină de chitare și instrumente muzicale, o bibliotecă muzicală excepțională, multe ore în studio și jam sessions. (…) Mă bucur că am descoperit lângă mine un artist adevărat, un businessman cu capul pe umeri și un om deosebit.“

Cum a fost cererea în căsătorie? „Eram într-o minivacanță lângă San Diego și ne-am urcat pe o faleza înaltă, care trona peste plajă și ocean, cu o vedere superbă. Era un apus minunat și Frank m-a rugat să stau la poza, cu faţa spre ocean. În timp ce el pregătea poza, tot ce-mi amintesc e că i-am zis glumind: „Să nu mă împingi în abis“. Şi imediat m-a rugat să mă întorc și m-a surprins cu întrebarea. A fost un moment de neuitat pentru amândoi şi am decis să ne întoarcem în același loc pentru cununie“, a dezvăluit actriţa pentru revista „OK! România“.

Iar cununia, din raţiuni de pandemie, a avut loc… online. „Pentru că familiile noastre sunt împrăștiate prin toată lumea, i-am avut pe toți cei apropiați pe FaceTime, urmărindu-ne live din România, Olanda, India și trei Colțuri ale Statelor Unite. Cel mai dificil moment a fost să stabilim o legătură online stabilă cu toți invitații, ca să putem începe.“

Întrebată dacă îşi doresc şi copii, Adina Galupa Eady a spus că „Nu ne grăbim nicăieri, cred din tot sufletul că lucrurile se aşează așa cum trebuie, când trebuie.“

Ce spune despre redifuzarea serialului "Inimă de ţigan"? "Mă bucur mult că cei care au urmărit "Inimă de ţigan" au ocazia să revadă serialul lor preferat și generația mai nouă are ocazia să descopere o poveste care i-a încântat pe atât de mulţi oameni."

Telenovela românească „Inimă de țigan“ este difuzată la Acasă TV în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 22.00.

FOTO: arhiva personală

Program Acasa TV
  • Joi
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    75 min
    02:15 Trei surori
    150 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies