10 lucruri pe care femeile trebuie sa le stie despre barbati

10 lucruri pe care femeile trebuie sa le stie despre barbati
Citeste mai mult despre: partener, atragatoare, barbati, mister, moda
Data publicarii: 18 Ianuarie 2017

Intr-o relatie femeile si barbatii au dorinte, nevoi si asteptari diferite. Iata cateva lucruri pe care o femeie trebuie sa le stie despre partenerul ei pentru ca o relatie sa functioneze.

1. Fa-i complimente! Barbatiilor le place si au nevoie sa stie ca sunt atractivi. Cu toate astea, asigura-te ca este adevarat ceea ce-i spui. Daca iti place cum  arata in tricoul lui preferat, spune-i asta. Il vei face sa se simta increzator in el.

2. Lasa-l sa respire! Este placut sa faceti diverse lucruri impreuna, dar a sta 24 de ore din 24 langa cineva, poate deveni plictisitor si stresant. Lasa-l sa se distreze cu prietenii lui, sa mearga la sala. Se spune ca absenta unei persoane dragi te ajuta sa-ti dai seama cat de mult o pretuiesti.

3. Nu este interesat sa afle chiar totul despre trecutul tau. Cu siguranta ati avut discutii serioase si sincere cu privire la trecuturile voastre, dar barbatilor nu le place sa stie tot ce ai facut. Putin mister te va face mai atragatoare. In plus, nu este nimic gresit sa tii cateva secrete doar pentru tine.

4. “Te iubesc” nu este intotdeauna spus prin cuvinte. Odata ce vei intelege asta, vei fi fericita. Apreceiaza gesturile pe care un barbat le face pentru a-ti dovedi cat de mult tine la tine.

5. “Totul este in regula” inseamna totul este in regula. Atunci cand nu sunt bine, barbatii prefera sa se retraga in coltisorul lor si sa  mediteze. Daca nu vorbeste cu tine nu inseamna ca este suparat pe tine, ci pur si simplu vrea sa fie singur pentru a se gandi.  Pentru noi, femeile, este greu sa intelegem asta pentru ca noua ne place sa discutam despre orice.

6. “Cum a fost astazi?” nu inseamna cum a fost astazi? Atunci cand pun aceasta intrebare barbatii se asteapta la un raspuns simplu de genul “bine”. De regula nu pun intrebarea pentru a genera o discutie, ci din politete. Daca ai ceva important sa-i povestesti, cel mai bine este sa-l anunti.

7. Toate sosetele arata la fel pentru el. Bineinteles, acesta afirmatie este putin exagerata dar rosteste un mare adevar. Barbatii nu sunt la fel de interesati de moda si culori precum femeile.

8. Barbatilor le place sa se simta utili. Nu spune “ma descurc si singura”. Barbatilor le face placere sa iti acorde o mana de ajutor, asa ca profita de acest lucru.

9. Barbatii cauta solutii pentru orice. De cate ori nu ai inceput sa-i povestesti ce zi grea ai avut la serviciu, cum prietena ta cea mai buna te acuza de un lucru pe care nu l-ai facut, iar el a inceput sa-ti spuna ce  sa faci. Nu te enerva atunci cand el nu intelege nevoia ta de a fi ascultata. Lui nu-i place cand suferi si de aceea crede ca este de datoria lui sa te ajute.

10. Nu-i place sa fie criticat in fata prietenilor. Aceasta afirmatie este valabila si pentru femei. Chiar daca a facut un lucru gresit sau a spus ceva ce nu trebuia, nu este cazul sa-i faci morala in public. Asteapta pana sunteti doar voi doi.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Imbratisarea ta
    105 min
    11:45 Esmeralda
    60 min
    12:45 Dragostea si banii
    120 min
    14:45 Pamantul, Soarele si tu
    135 min
    17:00 Imbratisarea ta
    105 min
    18:45 Inima nu minte
    135 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Scorpionul
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    45 min
    01:45 Trei surori
    150 min
    04:15 Acasa la romani
    60 min
    05:15 Scorpionul
    45 min
    06:00 Aproape de iubire
    166 min
Modifică setările cookies