Ingrediente:
250g piept de pui
150g paste (pene)
50 ml ulei măsline
150g smântână dulce
150g ciuperci
150g roşii cherry
100ml vin alb
150g parmezan
Sare, piper
Mod de preparare:
Pastele se fierb în apă cu sare, după cum scrie pe pachet. Puiul se taie bucăţele potrivite, iar bucăţile se călesc în ulei. Se adaugă ciupercile feliate, roşiile cherry întregi şi se sting cu 100 ml vin alb sec. Când scade vinul, se adaugă 150 g smântână dulce şi se sărează - piperează. Se pun pastele fierte şi se serveşte cu parmezan ras.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | iBani 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Brutaria casei regale 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Doctor de bine - Acasa 15 min
|
02:45 | iBani 30 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Brutaria casei regale 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|