“State de Romania” vine la Pro Tv in cel mai savuros serial de comedie, din 28 septembrie, de la ora 22:15, in fiecare seara, de luni pana joi

Dupa ce telespectatorii Pro Tv au vazut pe 27 septembrie aventurile lui State si ale Flacarei Potcovaru in lung-metrajul “State de Romania – Student la Sorbona”, cel mai indragit cuplu al micului ecran din Romania isi continua povestea in serialul de comedie “State de Romania” care va incepe pe 28 septembrie, la Pro Tv. Actori de renume vor da viata unor personaje de-a dreptul savuroase intr-un serial in care neprevazutul joaca un rol important, iar umorul este prezent la fiecare pas.
“State de Romania” vine la Pro Tv in cel mai savuros serial de comedie, din 28 septembrie, de la ora 22:15, in fiecare seara, de luni pana joi

Serialul de comedie “State de Romania” aduce in prim-plan povestea lui State Potcovaru (Gheorghe Visu) amenintat de primarul Marcel Florentin Popeanga (Bebe Cotimanis) din Cloncatele cu demolarea casei in care locuieste. State hotaraste ca “nu-i dreptate-n tara asta” si decide sa treaca la actiune: se va face primar. 

Dar, mai intai, el trebuie sa rezolve situatia afacerilor din Paris, unde lupta pentru teritoriu este mai acerba ca niciodata.  La randul ei, Flacara (Carmen Tanase) este bantuita de o mare dorinta: vrea sa se marite legal cu barbatul vietii ei: State Potcovaru. Ramine de vazut daca State va spune cuvintele care sa o faca fericita.

Stiven (Octavian Strunila) pare interesat sa puna mana pe Francoise (Madalina Constantin), nou venita in familia Potcovaru, iar Minodora (Doinita Oancea) stie ca trebuie sa puna piciorul in prag. Va surprinde pe toata lumea cu transformarea ei si cu decizia pe care o va lua.Pe de alta parte, Marcel Florentin Popeanga e convins ca lucrurile nu pot sa mearga mai bine: detine fotoliul de primar in Cloncatele de ani de zile, afacerile ii merg din plin, in plus tocmai s-a mutat cu familia in casa Teodorescu, o veche casa boiereasca, pe care a cumparat-o de la raposatul proprietar.

Paula Teodorescu (Carmen Ionescu), fiica proprietarului si mostenitoarea acestuia se va dovedi un obstacol deloc usor de inlaturat, mai ales ca femeia e hotarata sa mearga in justitie pentru a obtine dreptatea.

Andreea Popeanga (Dana Rogoz), fiica cea mare a primarului, vine in noua casa a familiei si nu este deloc o musafira comoda:  mama ei a abandonat-o pentru a se muta in America, iar tatal ei s-a recasatorit la scurt timp din interes cu o alta femeie.

Si, ca si cum nu ar fi de ajuns, Alin (Ionut Bora), fratele vitreg, s-a bucurat de toata atentia si dragostea noii familii, in timp ce ea a fost crescuta de bunici. Tanara a intrat la facultatea de regie film si vrea sa se ocupe de facultate, cu riscul de a-i face viata tatalui ei un calvar.

Cori Teodorescu (Razvan Banica), fiul Paulei, un baiat de clasa a XII-a, tupeist si golanas, se indragosteste de Andreea din primul moment si nu realizeaza ca sunt total nepotriviti. Carolina (Alexandra Buza), iubita oficiala a lui Cori, nu are de gand sa se lase in fata unei noi venite si ii declara razboi.

Si pentru Maricica (Cosmina Dobrota), fosta angajata din casa Dumbrava, lucrurile s-au schimbat: a mostenit o suma frumusica dupa moartea lui Dinu Rotaru, iar acum este o persoana diferita cu un nou tel in viata: sa ajute fetele sarmane sa se marite bine. Iar prima pe lista este Lenuta (Marcela Roibu), verisoara venita din Moldova.

La Paris, State este racolat de o echipa a DGST-ului (Direction de la Surveillance du Territoire) pentru a se infiltra intr-o retea terorista araba. Aflat insa mereu pe urmele lui, Jean Potier (Paul Chiributa), dusmanul lui State, stie ca acesta e momentul perfect pentru a scapa de el o data pentru totdeauna.

Toate acestea, dar si multe alte aventuri ale celor doua familii, Potcovaru si Popeanga, aflate mereu in competitie, pot fi urmarite de telespectatorii ProTv incepind din 28 septembrie, la Pro Tv,  in noul serial de comedie “State de Romania”.

Trivia serial “State de Romania":

• Primele cadre s-au tras chiar in avion in drum spre Paris la 10.000 de metri altitudine,iar filmarile au continuat pentru o saptamana in  capitala Frantei.

• State de Romania a ajuns de aceasta data pe Rue Berger, o strada cunoscuta ca fiind loc de intalnire pentru mitinguri sau alte tipuri de manifestatii. In ziua filmarilor, strada era plina de protestatari iranieni dar si de un grup foarte numeros de adepti ai stilului gotic. Cum secventa trebuia filmata in ziua respectiva, State s-a infiltrat imediat printre tineri, iar aceasta discrepanta nu putea fi decat extrem de amuzanta.

• Echipa din “State de Romania” a filmat de asemenea si la “Au Chien qui fume”, un vechi si celebru restaurant parizian, dechis inca din anul 1859, o adevarata atractie pentru cei aflati in zona Les Halles, mai ales datorita meniului sau. 

• O alta locatie foarte speciala a fost cartierul Montmartre, unul dintre cele mai faimoase zone ale Parisului, locul in care au fost filmate productii celebre precum “Amelie” sau “La vie en rose”.

• In saptamana petrecuta la Paris, filmarile au continuat in Place de la Concorde, Pont Neuf, cel mai vechi pod din Paris, construit in jurul anului 1600, zona L’ecole Militaire, Arcul de Triumf sau  biserica Poloneza.

 

NANE LORENA
27 September 2009, 21:56
E FOARTE FAIN IMI PLACE MULT
Raspunde
costeldavid45
31 March 2011, 01:34
este un film foarte frumos si toti actori isi fac datoria este sssssssssssuuuuuppppeeeeerrrrrrrr
Raspunde
levy
01 April 2010, 12:49
sunte-ti cei mai taristate si flacarica mai ales menodora ****** iubesc mult de toooot
Raspunde
rosa
24 January 2010, 00:11
sunte-ti cei mai taristate si flacarica mai ales stivan ****** iubesc la nebunie ****** pup
Raspunde
larisa
19 December 2009, 12:16
****** iubesc
Raspunde
stanciu ioana
24 November 2009, 13:16
mie imi place de state si flacara sunt comediosi si minodora stiven mie imi place de ei pentru ca sunt frumosi si de flacara si state este film romanesc multe salutari din partea lui stanciu ioana -adela popescu pa te pup adela pa pa pa
Raspunde
ana
07 November 2009, 20:20
dak ati schimba ora ar fi perfect!!!!
Raspunde
myky lory
29 September 2009, 15:30
ar trebui schimbata ora ptr k oameni se duc si la munca si la scoala si sicner e prea sukr filmu bravo actorilor
Raspunde

28 September 2009, 16:31
Flory acasa tv si pro tv nu sunt rivali!!!sa stii ca e acelasi patron!!
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
TODO supply a title