“Pariu cu viata” – un serial pentru toate generatiile - GALERIE FOTO

Pariu cu viata”: 20 de tineri talentati si plini de viata, actori consacrati, o echipa de regizori talentati, o echipa de profesionisti care  si-a dovedit, cu fiecare proiect, valoarea. La toate acestea se adauga mii de ore de repetitii, sute de costume, zeci de ore petrecute in studioul de inregistrari. Sunt doar cateva cifre care arata amploarea proiectului “Pariu cu viata”, un serial care se adreseaza tuturor generatiilor si care incepe, din 12 septembrie, in fiecare luni, de la 20.30, la PRO TV. 
“Pariu cu viata” – un serial pentru toate generatiile - GALERIE FOTO

Totul a inceput in iarna lui 2010 cand 30.000 de participanti s-au inscris la castingul organizat de MediaPro Pictures. Dintre ei, doar 20 au reusit sa-si vada visul implinit, ei au format cea mai noua trupa din showbizul romanesc, “LaLa Band”.  Trupa a semnat un contract cu MediaPro Music si a lansat pe piata primul lor hit, “Stage of Joy”, care se aude deja la radiourile din Romania. Ionut Radu sta in spatele succesului “Stage of Joy” si este totodata compozitorul melodiei “Avem acelasi vis” care se va auzi pe genericul serialului “Pariu cu viata”.

PRO TV prezinta din 12 septembrie, in fiecare luni de la 20.30, mari actori romani intr-un serial dedicat tutror generatiilor. Marin Moraru in rolul doctorului Craciun, Carmen Tanase in rolul Marei Anghel, Doru Ana, in rolul lui Sandu Anghel, Dan Condurache, directorul Colegiul National de Arte, Elvira Deatcu, intr-un rol de exceptiei, cel al Tanticai, bodyguard de supermarket sau Radu Gabriel, Gica Popa, un agent de paza care viseaza sa vada Barcelona - Real Madrid pe Santiago Bernabeu, sunt doar cativa dintre actorii indragiti de telespectatori care vor juca in “Pariu cu viata”, la PRO TV.

Tinerii actori care au confirmat in productiile MediaPro Pictures fac si ei parte din distributia serialului pentru toate generatiile. Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Madalina Draghici, Radu Valcan, Alexandru Papadopol sau Costin Sforaru vor da viata, din 12 septembrie, unor personaje care ii vor cuceri pe telespectatori.Citeste mai multe pe www.protv.ro!

cosmina
02 July 2012, 11:30
Ioana si Dorian sunt impreuna
Raspunde
flori
10 June 2012, 12:55
va iubesc mult si vreau sa va marturisesc ca m-am certat cu prietena mea cea mai buna pentru ca si ei ii placea de vlad dar ei nu mai ii place in schimb mie imi plc la maxim de el.te ador si vreau sa stiti ca stiu toate melodiile lui lala band am vrut sa vin si la concert dar in ziua aia tata muncea in strainatate si nu a putut ajunge va pup!!!!!!!!!!!!!
Raspunde
alexa
27 May 2012, 23:24
va pup si sunteti cei mai tari!
Raspunde

26 May 2012, 17:05
sunteti cei mai frumosi si va iubesc si va kiss pe toti si imi place la nebunie pariu cu viata
Raspunde
alina
24 May 2012, 20:42
imi place la nebunie pariu cu viata,va iubesc pe toti
Raspunde
alina
24 May 2012, 20:42
imi place la nebunie pariu cu viata,va iubesc pe toti
Raspunde
oana
24 May 2012, 11:06
imi place pariu cu viata cui ii plCE mult sa imi dea cerere pe facebook cercel oana am poza cu ioana vlad sara cristi anca dima monica andrei
Raspunde
cristina
24 May 2012, 09:52
sunteti cei mai tari va iubesc pe toti sunt fana voastra va urmaresc de la ep 1 primul sezon daca ati veni la noi in chitila toata lumea ar fii incantata veniti va rog va platim
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
TODO supply a title