Reteta de ACASA - vineri, 3 iunie 2011 - Dulceata de caise si pere cu alune

Reteta de ACASA - vineri, 3 iunie 2011 - Dulceata de caise si pere cu alune
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 03 Iunie 2011

Ingrediente pentru circa 6 borcane a 200 ml

700 g de caise (cântărite după pregătire)
300 g de pere (cântărite după pregătire)
100 g de alune crocante
350 g de zahăr
1 plic Gelfix Super 3:1 Dr. Oetker

Pregătire: Se spală caisele, se scot sâmburii și se taie mărunt și apoi se cântăresc 700 g. Se curătă perele de coajă și se taie în bucăți mari și apoi se cântăresc  300 g. Pasati perele.

Mod de preparare:
Fructele si alunele crocante se pun într-o oală si se amestecă bine cu zahăr si cu Gelfix Super. Compozitia se pune la fierbere la foc mare, se dă în clocot cel putin 3 minute, iar în tot acest timp se amestecă continuu.

Se spumează, iar apoi se umplu borcanele pregătite în prealabil. Se închid borcanele cu capace cu filet si se lasă circa 5 minute să stea întoarse cu capacul în jos.

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Doctor de bine - Acasa
    30 min
    08:30 iBani
    30 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Spre Anglia, cu dragoste
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    75 min
    22:45 Brutaria casei regale
    120 min
    00:45 Regina
    105 min
    02:30 Doctor de bine - Acasa
    15 min
    02:45 iBani
    30 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Brutaria casei regale
    90 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies