Ingrediente:
Pentru bezea:
4 albusuri,
175g zahar fin,
2 lingurite amidon Gustin de la Dr. Oetker
1 lingurita otet
putina sare.
Pentru umplutura:
300g iaurt
450g fructe de padure proaspete(coacaze rosii,afine,capsuni,zmeura)
2 lingurite Zahar pudra cu aroma de vanilie de la Dr. Oetker
Pentru jeleu:
1 plic Tort Gelee rosu de la Dr. Oetker
2 linguri zahar
200 ml apa
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 140 grade.Tapetati cu unt si cu hartie de copt o tava patrata.
Bateti spuma albusul cu sarea, turnati zaharul treptat - putin cite putin. Amestecul se bate in continuare pana se obtine o spuma tare si lucioasa, dupa care se adauga otetul, amidonul si se omogenizeaza.
Puneti pe tava un inel fara fund desenati conturul ( un cerc ) si turnati bezeaua in interiorul cercului.
Coacere: 60-90 minute la 140°C ( blatul de bezea trebuie sa se usuce foarte, eventual putem coace bezeaua si cu usa cupotorului intredeschisa )
Transferati pe platou, foaia de bezea, peste jeleu puneti iaurtul amestecat cu o lingurita de zahar pudra. Presarati, fructele de padure, preparati Tort-Gellee-ul, conform instructiunilor de pe plic.Turnati-l apoi usor cu lingura, lasind sa curga si pe margini.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 45 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Spre Anglia, cu dragoste 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|