Ragout cu fasole boabe
Ingrediente:
500 fasole boabe albă , fiartă, 500 g pulpă de porc, ulei, 3 cepe, 3 morcovi, mărar şi pătrunjel, 4 roşii tocate, 2 frunze de dafin, sare, piper , supă de vită.
Mod de preparare:
Carnea de porc se taie bucăţi, se sărează-piperează şi se prăjeşte timp de 15 min . Cepele se taie mărunt şi se aşează pe fundul unui vas pentru cuptor. Deasupra se aşează bucăţile de carne, apoi morcovii tăiaţi mărunt, verdeţuri, roşiile tăiate mărunt, fasolea şi frunzele de dafin. Se acoperă totul cu supa de vită, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă pe foc 1 oră.
Se serveşte cu murături.
Murături asortate
Ingrediente: ardei, conopidă, morcov, struguri negri aromaţi, ceapă, hrean, mărar, frunză de vişin.
Mod de preparare
Se spală şi se taie după dorinţă, morcovul rondele sau beţişoare, hreanul beţişoare, ceapa solzişori. Ardeii, se scot cotoarele şi se umplu cu bobiţe de struguri. Se aşează în borcan ardeii umpluţi, conopida, morcovul, ceapa, hreanul şi deasupra se pune la fiecare borcan o crenguţă mică de mărar şi două frunze de vişin.
Pentru a menţine murăturile tari se prepară soluţia cu Pikant-fix din 1,75l apă, 0,3l oţet (9%) şi 150g zahăr, care se fierbe. Soluţia fierbinte se toarnă în borcane, se capsează şi după răcire se aşează în cămară.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 60 min
|
02:00 | Trei surori 150 min
|
04:30 | Doctorul casei 45 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|