Reteta de ACASA: Pulpă de vită cu legume şi fursecuri fragede!

Reteta de ACASA: Pulpă de vită cu legume şi fursecuri fragede!
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 22 Octombrie 2008

În această ediţie a emisiunii "Reţeta de ACASĂ", Simona Mihăescu a preparat două reţete speciale, cu ingrediente savuroase: pulpă de vită cu legume şi fursecuri fragede!

Pulpă de vită cu legume

Ingrediente:
500 g pulpă de vită tăiată cuburi
Ulei, sare, piper
3-4 căţei de usturoi
Un pahar suc de roşii proaspete
1 pahar vin roşu
300g ceapă mică , curăţată şi opărită
300 g roşii mici , opărite şi fără coajă
1 gogoşar tăiat cuburi
Pătrunjel verde crenguţe

Mod de preparare:
Carnea sărată şi piperată se căleşte în ulei. Se adăugă sucul de roşii şi vinul. Se lasă la înăbuşit. Când carnea s-a înmuiat, se amestecă totul cu ceapa întreagă şi opărită, cu roşiile mici decojite şi cuburile de gogoşar. Totul se aşează într-o tava şi se lasă la cuptor 30 min. Se ornează cu crenguţe de pătrunjel.

 

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Doctorul casei
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies