Ingrediente:
400 g carne de vitel taiate in 8 felii, 8 felii de sunca afumata, 100 g masline fara samburi, 80 g unt, 2 ardei kapia copti si curatati de coaja, 1 pahar vin alb, 1 kg cartofi, ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie, 1 pahar vin alb, sare, piper
Mod de preparare:
Peste fiecare felie subtire de carne, se aseaza cate o felie de sunca, jumatati de masline si fasii de ardei. Se ruleaza, se prin cu scobitori si se prajesc in ulei de masline. Cand s-au rumenit, se stropesc cu suc se lamaie, se condimenteaza si se toarna si vinul alb si se lasa la fiert pina se patrunde bine carnea. Se serveste cu piure de cartofi.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 45 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Spre Anglia, cu dragoste 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|