Ingrediente:
2 dovlecei, 2 cepe, 3 catei de usturoi, 2 vinete subtiri, cimbru proaspat, ulei de masline, sare si piper, 4 rosii, 150 g brinza gruyer.
Mod de preparare:
Legumele se feliaza. Un vas pentru cuptor se unge cu ulei si se aseaza in straturi legumele: ceapa rondele, dovlecelul feliat , usturoiul taiat, sare, piper, cimbru, vinetele rondele si in final rosiile felii si decojite. Se stropeste cu ulei si se rade branza. Se lasa la cuptor 45-50 de minute.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | iBani 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Brutaria casei regale 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Doctor de bine - Acasa 15 min
|
02:45 | iBani 30 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Brutaria casei regale 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|