Reteta de Acasa - miercuri, 11 mai 2011 - Friptura de porc cu vin alb si dafin

Reteta de Acasa - miercuri, 11 mai 2011 - Friptura de porc cu vin alb si dafin
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 11 Mai 2011

Ingrediente:
50 g unt, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 1 kg file de porc dezosat, sare si piper, 10 frunze de dafin, 1 lingura otet din vin, 250 ml vin alb.

Mod de preparare:
Intr-un vas de fonta cu capac , atat de mare incat sa incapa bucata de carne, se topeste untul si se amesteca cu uleiul de masline. Se prajeste carnea pe toate partile, se sareaza-pipereaza si se completeaza cu otet, vin si frunze de dafin. Se lasa pe foc mic, vasul fiind acoperit, 2 chiar 3 ore . Trebuie verificat din timp in timp daca este nevoie de completat sosul cu apa calda . Se serveste pe platou cu frunzele de dafin si sosul alaturi in sosiera .

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    75 min
    02:15 Trei surori
    150 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies