Ingrediente:
50 g unt, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 1 kg file de porc dezosat, sare si piper, 10 frunze de dafin, 1 lingura otet din vin, 250 ml vin alb.
Mod de preparare:
Intr-un vas de fonta cu capac , atat de mare incat sa incapa bucata de carne, se topeste untul si se amesteca cu uleiul de masline. Se prajeste carnea pe toate partile, se sareaza-pipereaza si se completeaza cu otet, vin si frunze de dafin. Se lasa pe foc mic, vasul fiind acoperit, 2 chiar 3 ore . Trebuie verificat din timp in timp daca este nevoie de completat sosul cu apa calda . Se serveste pe platou cu frunzele de dafin si sosul alaturi in sosiera .
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Trei surori 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|