Ingrediente:
2 plicuri Original Pudding cu gust de vanilie
1 plic Original Pudding cu gust de ciocolata
1,3 l lapte
8 linguri de zahar
3 galbenusuri
3 albusuri
75 g zahar
75 g faina
1 praf de sare
Mod de praparare:
Preparam un blat de pandispan – 3 galbenusuri se amesteca bine cu 75 g zahar,apoi se adauga 75g faina. 3 albusuri se bat spuma cu un praf de sare si se inglobeaza usor in compozitia de galbenusuri. Blatul se coace in tava - 30x22 cm ( tapetata),in cuptor preincalzit la 200 grade Celsius.
Pregatim budincile: cele 2 budinci de vanilie preparate cu 900 ml lapte si 5 linguri de zahar. Continutul pliculurilor de Pudding se amesteca cu 5 linguri de zahar si cu 8 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert. Laptele fiert se ia de pe foc si se adauga amestecul preparat. Se pune din nou la fiert, la foc mic, cca 1 minut, amestecand usor pana la legarea compozitiei.
Pregatim si budinca de caramel cu 400 ml lapte si 3 linguri de zahar.
Budincile trebuie pregatite in acelasi timp.
Turnam peste blat budincile de vanilie, iar cu o lingura turnam budinca de ciocolata formand pete.
Inainte de servire se tine la frigider 2 ore.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | iBani 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Brutaria casei regale 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Doctor de bine - Acasa 15 min
|
02:45 | iBani 30 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Brutaria casei regale 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|