Ingrediente:
125 g unt
1 lingura zahar
1 plic Zahăr vanilat Bourbon Dr. Oetker
2 galbenusuri
250 g făina
un praf de sare
Umplutura :
2 plicuri crema de tarte de la Dr. Oetker
500 ml lapte
500 g capsuni
Jeleul:
2 plicuri Tort-gelee transparent Dr. Oetker
500 ml suc de mere
Mod de preparare:
Blatul :
Se amesteca untul moale cu zaharul si zaharul vanilat Bourbon, se adauga faina si sarea ( va rezulta un aluat nisipos ). Se adauga galbenusurile si amesteca bine. Se aduna aluatul in forma de bila si se lasa la frigider circa 30 de minute.
Se intinde din aluat o foaie cat mai uniforma si se pune in tava de tarte unsa si tapetata. Se inteapa foaia cu o furculita ca sa nu se ridice si se coace pentru 20 de minute la foc 180 °C ( cuptor preincalzit.
Crema
Se amesteca cele 2 plicuri de crema pentru tarte cu 500 ml lapte, cu mixerul timp de 1 minut la viteza mica si apoi 1 minut la viteza mare.
Se adauga crema peste blatul copt ( si racit ). Taiem capsunile in felii si le asezam peste crema.
Se amesteca cele doua plicuri de Tort gelee cu 500 ml suc de mere. Se pune pe foc, se aduce la fierbere si se fierbe timp de 1 minut dupa care se adauga peste capsuni.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Trei surori 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|