Ingrediente:
1 piept de pui, fara piele si dezosat, taiat cuburi potrivit de mari.
2 lamai verzi, 2-3 catei de usturoi, boabe de ienibahar, ulei de floarea soarelui, 200 g paste din faina de orez, coriandru pentru decor, sare si piper.
Mod de preparare:
Se rade coaja de lamaie si se stoarce sucul. Se amesteca coaja cu sucul de lamaie, cu usturoiul zdrobit, sare, piper, ulei de floarea soarelui. Bucatile de pui se dau prin acest amestec si se lasa la marinat 1 ora, dupa care se frig. Se servesc cu pastele din faina de orez fierte dupa cum scrie pe pachet si decorate cu frunze de coriandru.si felii de lamaie caramelizate .
Lamaia feliata se aseaza intr-un vas cu 5 linguri de zahar tos si 200 ml apa si se lasa la fiert pana cand compozitia devine aramie si se caramelizeaza. Se scot feliile de lamiie pe hartie absorbanta si se aseaza apoi langa puiul marinat si fript.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Trei surori 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|