Ingrediente:
400 g orez , 800 g verdeturi ( spanac, varza, gulie, ceapa uscata si ceapa verde, tulpini de telina) , 4 linguri branza telemea rasa, 4 linguri parmezan taiat fulgi, patrunjel verde, busuioc verde, maghiran, 1 litru supa de carne, nucsoara, sare, piper si unt
Mod de preparare:
Orezul se fierbe in supa de carne.Verdeturile curatate se calesc in unt. Se amesteca cu orezul fiert cu branza rasa , sare, piper, nucsoara, patrunjel, busuioc, maghiran. Se aseaza totul intr-un vas pentru cuptor, uns cu unt, se acopera cu fulgii parmezan si se lasa la cuptor pana ce acesta capata culoare aurie.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | iBani 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Brutaria casei regale 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Doctor de bine - Acasa 15 min
|
02:45 | iBani 30 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Brutaria casei regale 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|