Reteta de Acasa - luni, 23 mai 2011 - Rata pe varza noua

Reteta de Acasa - luni, 23 mai 2011 - Rata pe varza noua
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 23 Mai 2011

Ingrediente:

500 g carne de rata ( piept , pulpe , aripi ), o varza noua  de 1,5 -2 kg, o ceapa, ulei, 4-5 rosii bine coapte, sare , piper boabe, cimbru, marar proaspat, 1 cana bors, 1 cana vin alb .

Mod de preparare:

Carnea de rata , bine spalata, se pune la fiert. Varza tocata fin se freaca cu putina sare si se lasa sa se inmoaie , dupa care se stoarce de zeama.
Ceapa se marunteste, se caleste in ulei si apoi se amesteca cu varza. Se fierbe in bors si vin alb , condimentata cu boabe de piper. Cand s-a inmuiat varza, se adauga carnea, rosiile feliate, mararul si cimbrul si se lasa la fiert 30 minute.

Program Acasa TV
  • Duminică
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Doctor de bine - Acasa
    30 min
    08:30 iBani
    30 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Spre Anglia, cu dragoste
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Montecristo
    75 min
    22:45 Brutaria casei regale
    120 min
    00:45 Regina
    105 min
    02:30 Doctor de bine - Acasa
    15 min
    02:45 iBani
    30 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Brutaria casei regale
    90 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies