Ingrediente:
6 rosii coapte, de marime potrivita si daca se poate cu codite pentru un aspect special, 1 ou, 100 g crema de brinza, 2 linguri branza rasa, piper negru macinat, sare, un praf de nucsoara, 1 lingura pesmet, 1 lingura ulei , frunze de salata verde, 1 lingura patrunjel tocat, cateva fire de ceapa verde.
Mod de preparare:
Rosiile se spala si se taie partea de sus care se vor folosii ca niste capacele la final. Se scoate miezul cu atentie pentru a nu se crapa. Se bate oul, se sareaza-pipereaza, se adauga praful de nucsoara, crema de branza si branza rasa, pesmetul. Se lasa cateva minute pana preia pemetul lichidul din compozitie. Se completeaza amestecul cu patrunjel tocat fin si codite de ceapa verde taiata.
Se umplu rosiile cu acest amestec si se acopera cu capacelele de rosii in asa fel incat sa se vada umplutura. Se lasa la cuptor 8-10 minute la 200 grade, se servesc cu frunze de salata verde stropite cu ulei si zeama de lamiie si cu un pahar de vin alb.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Trei surori 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|