Ingrediente:
500 g cartofi copti si zdrobiti, 500 g peste somon proaspat, 1 ceapa taiata fin, cozi de ceapa verde, 1 legatura patrunjel, zeama de la 1 lamaie mare, faina, 3 oua, sare, piper negru macinat, pesmet si ulei pentru prajit, 1 lingura de unt.
Mod de preparare:
Ceapa taiata fin se inabuse in unt cu pestele fara piele, pe foc mic si cu vasul acoperit. Cand pestele s-a patruns, se lasa la rece, se zdrobeste cu o furculita , astfel incit sa se vada bucatile de peste, apoi se amesteca cu cartofii zdrobiti, cu ceapa verde taiata fin, cu usturoiul maruntit, cu zeama de la lamaie, sare, piper si patrunjelul tocat. Se formeaza chiftelute care se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in foarte putin ulei atit cat sa se aureasca pesmetul.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Trei surori 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|