Ingrediente:
8 foi subtiri de placinta, 250 g carnati proaspeti, 250 g mazare fina din conserva, 1 ceasca vin alb, ulei, piper negru macinat, fire subtiri de ceapa verde, marar, patrunjel, sare daca e nevoie
Mod de preparare:
Carnea de carnat se scoate din piele si se pune pe foc cu vinul alb, 2 linguri de ulei, piper si dupa gust sare. Cand lichidul nu mai este se amesteca cu mazarea fiarta, mararul si patrunjelul tocate. Fiecare foaie de placinta se impatureste in doua, deasupra se pune cate 1/8 din umplutura. Se strange apoi ca o traistuta si se leaga cu fir verde de ceapa. Se pun la cuptor pana foaia capata o culoare aurie si devine crocanta. Se scot si se stropesc cu ulei. Se servesc calde.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Trei surori 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|