Ingrediente:
- 500 g capsuni proaspete,
- 2 plicuri Praf pentru sarlota cu gust de vanilie de la Dr. Oetker,
- 500 ml lapte rece
- un pachet piscoturi
- 150 ml frisca lichida
Mod de preparare:
Pregatim sarlota – peste 500 ml lapte si 100 ml frisca lichida turnam plicurile de sarlota si amestecam cu mixerul la viteza mica la inceput si apoi amestecam 3 minute la viteza mare. Adaugam 300 g capsuni taiate cubuletete si mai amestecam cu mixerul inca un minut la viteza mica.
Intr-un vas rotund punem piscoturi de jur imprejur, adaugam sarlota, iar deasupra punem un strat de piscoturi.
Acoperim vasul cu folie de prospetime si il lasam la frigider approximativ 2 ore.
Rasturnam desertul pe un platou si ornam cu capsuni si frisca.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Trei surori 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|