Ingrediente:
1 pachet aluat pentru tarta , 500 rosii mici , 1 ceapa, 3 catei de usturoi, 2 bucati branza de capra, 50 g parmezan, busuioc verde, seminte de pin, ulei .
Mod de preparare:
Se intinde aluatul intr-o tava de copt, peste care se aseaza apoi ceapa taiata, jumatati de rosii stropite cu ulei, sare, piper si usturoi zdrobit. Pe lungimea tavii se aseaza felii de branza de capra, pe un singur rand, si se lasa la cuptor pana incepe sa se topeasca branza si se coace foaia.
Se pregateste un sos din parmezan, busuioc, seminte de pin si ulei, toate mixate care se toarna peste branza coapta. Se serveste fierbinte.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 45 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Spre Anglia, cu dragoste 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|