Ingrediente:
1 kg de conopidă (inflorescență de conopidă)
400 g de varză albă tăiată fin
200 g de ceapă tăiată mărunt
200 g de frunze de țelină tăiate mărunt
500 g de dovlecei tăiați mărunt
500 g de ardei tăiat mărunt
400 g de morcovi tăiați mărunt
1 plic de Pikant dulce acrisor
1,75 L de apă
300 ml oțet
150 g de zahăr
4 lingurite de boabe de muștar
2 lingurițe de tarhon
2 roșii fără pieliță tăiate mărunt
Mod de preparare:
Toate legumele taiate marunt se repartizeaza in borcane, alaturi de mustar, tarhon, rosii.
Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu apa, otetul, zaharul si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute. Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | iBani 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Brutaria casei regale 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Doctor de bine - Acasa 15 min
|
02:45 | iBani 30 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Brutaria casei regale 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|