Ingrediente:
1 kg de pulpă de roșii tăiată mărunt
500 g de ardei roșii tăiați mărunt
300 g de ceapă curățată, tăiată mărunt
1 vânătă tăiată mărunt (cca. 400 g)
1 cățel de usturoi
100 g de zahăr
2 lingurițe de boia de ardei dulce
3 linguri de sare
1 linguriță de piper macinat
1 pic Finesse coaja de lamaie de la Dr. Oetker aromă
2 cuburi de supă
1/8 l oțet din vin rosu (6 %)
1/8 l apă
½ lingurita de conservant Dr. Oetker
Mod de preparare:
Conservantul se dizolva in 2-3 linguri de apa.
Restul ingredientelor – se adaugă unul după altul într-o oală și se aduc la fierbere, amestecand continuu.
Durată de fierbere: cca. 20 min.
Întreaga fiertură se pasează și apoi se mai dă în clocot o dată amestecand continuu. Se ia de pe foc și se adaugă conservantul. Ketchup-ul fierbinte se toarnă în borcane pana la capac dupa care borcanele se infileteaza si se tin la loc uscat si racoros.
Sfat: Acest Ketchup se recomandă în special ca sos pentru fripturi.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | iBani 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Brutaria casei regale 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Doctor de bine - Acasa 15 min
|
02:45 | iBani 30 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Brutaria casei regale 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|