Cartofii curatati si injumatatiti se fierb 15 minute. Se adauga apoi radacinile de patrunjel taiate cuburi si se mai fierb 10 minute. Conopida spalata si desfacuta in mici buchete se calesc in unt . Se sareaza si se pipereaza. Cartofii cu patrunjelul radacina, fierte, se zdrobesc si se amesteca cu 150 ml lapte , apoi totul se asaza intr-un vas pentru cuptor, uns cu unt. Se asaza conopida . Ouale se bat ,se amesteca cu laptele ramas , cu smantina , cascaval si parmezan , nucsoara , patrunjel tocat , sare si piper, felii fine de costita. Se toarna totul peste conopida si se lasa la cuptor 40 -50 de minute.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Imbratisarea ta 105 min
|
11:45 | Esmeralda 60 min
|
12:45 | Dragostea si banii 120 min
|
14:45 | Pamantul, Soarele si tu 135 min
|
17:00 | Imbratisarea ta 105 min
|
18:45 | Inima nu minte 135 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Scorpionul 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 45 min
|
01:45 | Trei surori 150 min
|
04:15 | Acasa la romani 60 min
|
05:15 | Scorpionul 45 min
|
06:00 | Aproape de iubire 166 min
|