Ingrediente:
6 aripioare de pui portionate, 2 morcovi, 1 telina mica, 250 g fasole verde pastai intregi, ulei, sare si piper murat, 4-5 felii de bacon, 4 rosii fara coaja, 2 crengute de cimbru proaspat, ulei
Mod de preparare:
Aripile de pui se prajesc in ulei. Fasolea pastai se fierbe in apa cu sare. Cand puiul s-a prajit se scoate pe un platou si in grasimea ramasa se calesc morcovii taiati felii si telina cubulete. Se adauga rosiile taiate in opt, 1 pahar cu apa, sare , piper murat , crengute de cimbru. Se lasa 10 minute pe foc. Separat se pregatesc buchetele din pastai de fasole, legate cu felii de bacon, care se prajesc usor si se alatura puiului si legumelor in platoul de servit.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 45 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Spre Anglia, cu dragoste 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|