Ingrediente:
400 g fettuccine, 1 lingura de unt, 150 g smintina pentru gatit, 100 g branza gruyere, un praf de nucsoara, un praf de piper negru, parmezan ras .
Mod de preparare:
Pastele se fierb in apa cu sare. Separat se incalzeste smantana cu un praf de nucsoara, se ia de pe foc si se adauga untul amestecandu-se pana se topeste, si se continua cu branza rasa.
In acest sos se pun pastele fierte si scurse de apa care se condimenteaza cu piper si se servesc cu parmezan ras.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Pamantul, Soarele si tu 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 60 min
|
02:00 | Trei surori 165 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|