Ingrediente:
1,5 kg de rosii bine coapte 4 cepe albe 2 catei de usturoi ½ plic Pikant fix iute 750 ml apa 150 ml otet 100g de zahăr 2 boabe de ienupăr 1 cuisoară 10g de piper boabe alb si negru 10g boabe de mustar
Durată de preparare: 30 de minute
Timp de pătrundere: minim 3 zile
Durată de păstrare: la loc uscat și întunecos 2-3 luni
Mode de preparare:
1. Roșiile se spală, se zvântă și se curata de miezul mai tare. Fiecare roșie se înțeapă de 2-3 ori cu o scobitoare. 2. Ceapa și usturoiul se curata si se așează împreună cu roșiile în borcanele pregătite în prealabil. 3. Continutul plicului de Pikant fix se amesteca cu restul ingredientelor si se pun la fiert, lasand sa clocoteasca 5 minute.
Compozitia rezultata se toarna fierbinte peste legumele din borcane, dupa care se infileteaza capacele si se pun la loc intunecat si racoros.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 45 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Spre Anglia, cu dragoste 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|