Reteta de ACASA: 29 mai 2012 - Crumble cu caise

Ingrediente: 1 conserva mare cu compot de caise, 1 lamaie, 2 linguri miere, 2 linguri lichior de portocale, 50 g migdale macinate, 50 g nuci, 150 g faina, 1 lingurita scortisoara, 125 g zahar brun, 100 g unt, sos de vanilie.
Se scurg caisele de zeama si se taie in bucati, apoi se asazaintr-o forma de sufleu, unsa cu unt. 1 lingurita coaja de lamaie se amesteca cu zeama de la lamaie, cu miere si lichior si se stropesc fructele. Se pun migdalele si nucile tocate.
Se amesteca faina cu scortisoara, cu zaharul brun, cu untul taiat cuburi si se framanta un aluat faramicios, care se presara peste fructe. Se coace desertul 30 min la 175 grade, in cuptorul gata incins. Se serveste cu sos de vanilie. 


Thalia, in costum de baie la 43 de ani. Cum arata acum corpul actritei care i-a impresionat pe toti cu silueta ei in Marimar Cum traiesc copiii elitei din Teheran. Sanctiunile internationale si regulile stricte din Iran nu ii afecteaza! FOTO
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV