Reteta de ACASA: 29 mai 2012 - Crumble cu caise

Ingrediente: 1 conserva mare cu compot de caise, 1 lamaie, 2 linguri miere, 2 linguri lichior de portocale, 50 g migdale macinate, 50 g nuci, 150 g faina, 1 lingurita scortisoara, 125 g zahar brun, 100 g unt, sos de vanilie.
Se scurg caisele de zeama si se taie in bucati, apoi se asazaintr-o forma de sufleu, unsa cu unt. 1 lingurita coaja de lamaie se amesteca cu zeama de la lamaie, cu miere si lichior si se stropesc fructele. Se pun migdalele si nucile tocate.
Se amesteca faina cu scortisoara, cu zaharul brun, cu untul taiat cuburi si se framanta un aluat faramicios, care se presara peste fructe. Se coace desertul 30 min la 175 grade, in cuptorul gata incins. Se serveste cu sos de vanilie. 


Silueta de halterofila. Britney Spears isi socheaza fanii cu noua ei conformatie Daca te uiti la ele nu mai dormi noaptea: TOP 10 filme HORROR inspirate din realitate
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV