Mod de preparare:
Spanacul se opareste dupa ce a fost curatat si spalat, se scurge de apa si se taie marunt , apoi cu ceapa taiata marunt si se calesc in unt . Se ia de pe foc, se raceste si se amesteca cu nucsoara, sare piper , smintina, galbenusurile de ou , parmezan si la final albusurile spuma .
Se intinde o foaie de hirtie de copt pe o tava , si punem amestecul de spanac pe hirtie intr-un strat potrivit pentru a se coace o foaie de rulada. Lasam la cuptor 12 -15 min. In acest timp pregatim umplutura din crema de brinza amestecata cu smintina , rosia cubulete, la fel si ardeiul, si busuiocul. Se sareaza –pipereaza. Foaia de spanac coapta se rastoarna pe o alta coala de hirtie sau un servet alb din bumbac , se acopera cu umplutura de brinza si se ruleaza cu ajutorul servetului . Se feliaza pentru a se servi .
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Darul de nunta 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Gustul infrangerii 60 min
|
22:30 | Scantei peste Brooklyn 120 min
|
00:30 | Regina 105 min
|
02:15 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Scantei peste Brooklyn 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|