Reteta de ACASA - 28 mai 2012 - Rulada de spanac

Reteta de ACASA - 28 mai 2012 - Rulada de spanac
Citeste mai mult despre: Rulada de spanac, Reteta de ACASA
Data publicarii: 28 Mai 2012

Ingrediente Pentru rulada: 500 spanac, 1 leg ceapa verde, 30 unt, 3 linguri de smintina, 2 oua ., 3 linguri parmezan ras, sare si piper , un praf nucsoara., 30 g unt . Pentru umplutura: 1 rosie tocata ( 60 g,) 1 ardei gras taiat marunt   ( 60 g) 180 g brinza crema , 2 linguri smintina, citeva frunze busuioc tocate marunt, sare si piper.  

Mod de preparare:

Spanacul se opareste dupa ce a fost curatat si spalat, se scurge de apa si se taie marunt , apoi cu ceapa taiata marunt si se calesc in unt . Se ia de pe foc, se raceste si se amesteca cu nucsoara, sare piper , smintina, galbenusurile de ou , parmezan si la final albusurile spuma .

Se intinde  o foaie de hirtie de copt pe o tava , si punem amestecul de spanac pe hirtie intr-un strat potrivit pentru a se coace o foaie de rulada. Lasam la cuptor 12 -15 min. In acest timp pregatim umplutura din crema de brinza amestecata cu smintina , rosia cubulete, la fel si ardeiul, si busuiocul. Se sareaza –pipereaza. Foaia de spanac coapta se rastoarna pe o alta coala de hirtie sau un servet alb din bumbac , se acopera cu umplutura de brinza si se ruleaza cu ajutorul servetului . Se feliaza pentru a se servi .


Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Pe firul iubirii
    120 min
    08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    09:00 Lectii de viata
    60 min
    10:00 Darul de nunta
    120 min
    12:00 Aproape de iubire
    180 min
    15:00 Pe firul iubirii
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Povestea de pe insula
    120 min
    20:00 Regina
    90 min
    21:30 Gustul infrangerii
    60 min
    22:30 Scantei peste Brooklyn
    120 min
    00:30 Regina
    105 min
    02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
    60 min
    03:15 Lectii de viata
    45 min
    04:00 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    04:30 Scantei peste Brooklyn
    90 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies