Ingrediente:
Pentru aluat: 5 ouă, 250 g zahăr, 1 plic Zahăr vanilat Bourbon de la Dr. Oetker, 250 g făină, 1 plic Praf de copt de la Dr. Oetker.
Pentru umplutură: 1 plic Original Pudding cu gust de ciocolată de la Dr. Oetker, 1-2 linguri de zahăr, 500 ml lapte, 100 g unt, 1 linguriţă Esenţă de migdale de la Dr. Oetker.
Pentru glazură: 100 g unt, 200 g zahăr, 200 g migdale felii.
Mod de preparare:
Se preîncălzeşte cuptorul la 200 °C. Pentru aluat, se bat ouăle cu un mixer la viteză maximă timp de un minut. Se adaugă zahărul şi zahărul vanilat Bourbon şi se mixează în continuare la viteză maximă timp de 2 minute. Se amestecă făina cu praful de copt şi se încorporează în compoziţia de ou, în două tranşe, cu ajutorul unei linguri, cu miscari de sus in jos.
Se toarnă aluatul într-o tavă (30 x 40 cm, unsă) tapetată cu hârtie de copt şi se nivelează. Aluatul se introduce în cuptorul preîncălzit şi se coace 20 minute. Între timp, se prepară o budincă, urmând indicaţiile de pe ambalaj, cu zahăr şi lapte. În budinca fierbinte se adaugă untul şi esenţa de migdale şi se omogenizează.
Blatul fierbinte se acoperă imediat cu budinca, după care se lasă la răcit în tavă. Pentru glazură, se topeşte untul şi se adaugă zahăr. Apoi se adaugă migdalele şi compoziţia se rumeneşte până devine galben-aurie. Glazura rezultată se întinde pe suprafaţa budincii. Prăjitura se lasă la răcit după care se porţionează pentru a fi servită.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 45 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Spre Anglia, cu dragoste 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|