Ingrediente:
500 g fasole boabe fiarta, 4 ardei grasi rosii, 2 cani supa de legume, piper si sare, patrunjel verde, 4 carnati inveliti in bacon
Mod de preparare:
Ardeii grasi se coc, se curata de coaja, samburi si cotor si se paseaza cu mixerul. Piureul de ardei se amesteca cu supa de legume si se adauga la fasolea boabe fiarta.
Se lasa pe foc 10 minute si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Se adauga patrunjel verde. Se serveste langa carnati proaspeti, imbracati in bacon.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 45 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Spre Anglia, cu dragoste 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|