Ingrediente:
Muschiulet de berbecut 2 bucati, 200 g couscou, 500 ml supa de legume , piper, sare, 10 mieji caju, ulei.
Mod de preparare:
Muschiul de berbecut se sareaza-pipereaza-cimbreaza si se frige la gratar. In supa de legume se fierbe couscous-ul, adaugandu-se piper si sare daca supa nu a fost deajuns de sarata si 1 lingura de ulei.
Cand couscous-ul a fiert adaugam miejii de caju prajiti si-l servim ca garnitura linga muschiul fript la gratar.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Trei surori 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|