Ingrediente:
3 vinete , 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 leg oregano , 1 leg busuioc, 200 g miez de rosii, ulei masline, sare si piper, otet din vin rosu, 150 g parmezan ras, 100 g pesmet.
Mod de preparare:
Vinetele curatate se feliaza, se sareaza, se sterg de sucul amarui si se prajesc sau se frig daca vrem sa fie mai putin uleioase. Separat se pregateste un sos din miez de rosii, ceapa calita in ulei, oregano si busuioc proaspete, sare, piper si 1 lingura otet. Intr-un vas , pentru cuptor, uns cu ulei, asezam sosul de rosii,o parte din feliile de vinete, parmezan, vinetele ramase, parmezan si pesmet. Lasam la cuptor 40 minute.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Intrebarea Mesei Rotunde 60 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Eu, tu si cabana din munti 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Intrebarea Mesei Rotunde 45 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Spre Anglia, cu dragoste 90 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|