Reteta de ACASA - 26 octombrie 2011 - Sarlota “Tiramisu”

Reteta de ACASA - 26 octombrie 2011 - Sarlota “Tiramisu”
Data publicarii: 26 Octombrie 2011

Ingrediente:

10 piscoturi
2 lingurite esenta de cafea de la Dr. Oetker
½ lingurita esenta de migdale de la Dr. Oetker
50 ml cafea tare
1 lingura zahar
1 plic Sarlota de vanilie de la Dr. Oetker
1 lingurita cafea solubila
200 ml smantana dulce rece de la frigider
100 ml lapte rece de la frigider
Pentru decor: 2 linguri cacao pudra.

Mod de preparare:
Cafeaua tare impreuna cu zaharul se clocotesc pe foc 1 minut, amestecand din cand in cand pentru topirea zaharului. La final se adauga 1 lingurita esenta de cafea si esenta de migdale.
Piscoturile se inmoaie in siropul de cafea, racit si aseaza pe fundul unui vas de sticla.
Se prepara sarlota de vanilie cu amestecul de smantana dulce si lapte, omogenizand cu mixerul timp de 3 minute. La final se adauga cafeaua instant si 1 lingurita de esenta de cafea, dupa care se toarna peste piscoturi si totul se da la rece pentru 1-2 ore.
Se serveste rece, pudrata cu cacao.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    75 min
    02:15 Trei surori
    150 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies