Reteta de ACASA - 25 octombrie 2011 - Prajitura leopard

Reteta de ACASA - 25 octombrie 2011 - Prajitura leopard
Citeste mai mult despre: Reteta de ACASA
Data publicarii: 25 Octombrie 2011

Ingrediente:
3 galbenusuri
4 albusuri
75 g zahar fin
75 g faina
1 praf de sare
2 plicuri Original Pudding cu gust de vanilie de la Dr. Oetker
1 plic Original Pudding cu gust de caramel de la Dr. Oetker
1,5 litri lapte
8 linguri de zahar

Mod de preparare:

Pentru blat:
Galbenusurile se bat bine cu 75 g zahar, apoi se adauga 75g faina.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se inglobeaza usor in compozitia de galbenusuri. Blatul se toarna intr-o tava (30x22 cm) tapetata cu hartie de copt si se coace 12 minute la 200 Celsius, in cuptorul preincalzit.

Se prepara cele 2 budinci de vanilie cu 1L lapte si 5 linguri de zahar, si separat, in acelasi timp, budinca de caramel cu  500 ml lapte si 3 linguri de zahar.

Budinca de vanilie se intinde rapid peste blat, iar peste ea, din loc in loc se adauga pete din budinca de caramel.
Prajitura se tine la frigider 2 ore, inainte de servire.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    75 min
    02:15 Trei surori
    150 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies