Ingrediente:
6 cepe
100 ml ulei
150 ml apa
1 cub de legume sau o lingura adaos pentru mancaruri (legume)
1 legatura de marar
1 legatura de patrunjel
1 cutie Tofu in saramura Inedit
1-2 linguri de pasta de tomate
4 catei de usturoi
1 plic de Vege-Gel de la Dr. Oetker
150 ml Lapte de soia Inedit
10 linguri rase Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
5 linguri rase de faina
piper, oregano, cimbru dupa gust
Mod de preparare:
Cepele se curata si se toaca marunt.
Intr-o cratita se caleste ceapa cu uleiul pana devine aurie, se adauga apa si cubul de legume. Se lasa la foc mediu pana da in clocot de cateva ori; se ia de pe foc.
Se toaca marunt mararul si patrunjelul si se pun peste ceapa inabusita.
Tofu se scurge de saramura,se taie cubulete si se pune peste ceapa. Se adauga usturoiul zdrobit si pasta de rosii si se amesteca.
Lapte de soia rece se pune intr-un vas mic, se adauga plicul de Vege-Gel, se amesteca pana se dizolva si se pun pe foc mediu.
Se amesteca continuu pana capata consistenta unui sos. Se adauga imediat peste compozitia pregatita mai sus si se omogenizeaza.
Se condimenteaza dupa gust cu piper macinat, oregano si cimbru.
Se adauga treptat amidonul si faina si se amesteca continuu pana se leaga compozitia.
Drobul se coace intr-o forma termorezistenta unsa sau intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt pentru a se putea rasturna.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Trei surori 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|