Reteta de ACASA - 16 noiembrie 2011 - Toast cu curcan


Ingrediente:

4 bucati snitele piept de curcan, sare, piper, 2 oua, 2 linguri lapte, 150 g faina, 150 g pesmet, 200 g ciuperci , 2 fire ceapa verde, 2 linguri smintina , ulei, 1 leg patrunjel verde, 2 rosii mari, 8 felii piine  integrala sau cu seminte toast, 150 g branza feliata tip Gouda, Unt.

Mod de preparare:

Ouale se amesteca cu laptele, sare si piper .
Pieptul de pui se bate usor dupa care dupa care fiecare felie de snitel se da prin faina, ou, pesmet si se prajeste in ulei.
Ciupercile se calesc in unt cu ceapa verde taiata fin si se amesteca cu smintina si patrunjelul tocat. Se sareaza –pipereaza.
Pe fiecare felie de piine se aseaza snitel, 1 felie de rosie, sos de ciuperci si 1 felie de branza.
Se lasa la cuptor 10 -15 minute.



Daca te uiti la ele nu mai dormi noaptea: TOP 10 filme HORROR inspirate din realitate Jennifer Lopez, asa cum rar ai ocazia sa o vezi: imbracata in costum de baie. Adevarul despre decolteul artistei
rebeca
18 November 2011, 03:27
super reteta..o s o fac si eu dar..ciuperci din p****:)) trb s cumpar..sau mai bn iau d l vecina de pe spate=))))) mi le da gratis ca-i cresc altele
Raspunde
ella
17 November 2011, 21:38
imi place mult reteta aceasta!!!
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV