Reteta de ACASA - 16 noiembrie 2011 - Toast cu curcan


Ingrediente:

4 bucati snitele piept de curcan, sare, piper, 2 oua, 2 linguri lapte, 150 g faina, 150 g pesmet, 200 g ciuperci , 2 fire ceapa verde, 2 linguri smintina , ulei, 1 leg patrunjel verde, 2 rosii mari, 8 felii piine  integrala sau cu seminte toast, 150 g branza feliata tip Gouda, Unt.

Mod de preparare:

Ouale se amesteca cu laptele, sare si piper .
Pieptul de pui se bate usor dupa care dupa care fiecare felie de snitel se da prin faina, ou, pesmet si se prajeste in ulei.
Ciupercile se calesc in unt cu ceapa verde taiata fin si se amesteca cu smintina si patrunjelul tocat. Se sareaza –pipereaza.
Pe fiecare felie de piine se aseaza snitel, 1 felie de rosie, sos de ciuperci si 1 felie de branza.
Se lasa la cuptor 10 -15 minute.



Beyonce, schimbare nereusita de look. Dovada ca pana si o diva ca ea poate face greseli mari de stil Cum traiesc copiii elitei din Teheran. Sanctiunile internationale si regulile stricte din Iran nu ii afecteaza! FOTO
rebeca
18 November 2011, 03:27
super reteta..o s o fac si eu dar..ciuperci din p****:)) trb s cumpar..sau mai bn iau d l vecina de pe spate=))))) mi le da gratis ca-i cresc altele
Raspunde
ella
17 November 2011, 21:38
imi place mult reteta aceasta!!!
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV