Ingrediente:
1 ceapa, 2 catei de usturoi,, 100 g spanac , ulei, 2 linguri de mustar , 1 rosie mare taiata cubulete, 1 kg carne tocata de vitel, 2 linguri fulgi de ovaz, 4 oua, sare, piper, 10 felii de costita , patrunjel verde tocat.
Mod de preparare:
Ceapa taiata, usturoiul feliat , spanacul oparit, scurs de apa si taiat se calesc in ulei. Cand s-au inmuiat se amesteca cu toate celelalte ingrediente, mai putin costita . Aceasta compozitie se aseaza intr-o
forma pentru cuptor, unsa cu grasime, se acopera cu felii de costita si folie de aluminiu. Se lasa la cuptor 20 minute, dupa care se descopera de folie si se mai lasa pina cind feliile de costita devin crocante .
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Trei surori 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|