Cimbrul se toaca fin , la fel si busuiocul si se amesteca cu piper, sare , boia , nuci. Feliile de carne se tavalesc in acest amestec de mirodenii si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. Restul de amestec se presara deasupra carnii. Apa si vinul se toarna in tava avind grija sa nu descoperim carnea de condimente. Acoperim cu folie si lasam la cuptor pina se patrunde carnea. La final lasam putin friptura descoperita, la foc mic, pentru a prinde culoara.
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
---|---|
08:00 | Doctor de bine - Acasa 30 min
|
08:30 | iBani 30 min
|
09:00 | Lectii de viata 60 min
|
10:00 | Spre Anglia, cu dragoste 120 min
|
12:00 | Aproape de iubire 180 min
|
15:00 | Pe firul iubirii 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Povestea de pe insula 120 min
|
20:00 | Regina 90 min
|
21:30 | Montecristo 75 min
|
22:45 | Brutaria casei regale 120 min
|
00:45 | Regina 105 min
|
02:30 | Doctor de bine - Acasa 15 min
|
02:45 | iBani 30 min
|
03:15 | Lectii de viata 45 min
|
04:00 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
04:30 | Brutaria casei regale 90 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|