Ingrediente:
1 plic Sarlota de vanilie de la Dr. Oetker
150 ml lapte rece
150 ml iaurt
200 g fructe de padure (decongelate, scurse)
Sos Amarena de la Dr. Oetker pentru decor
Mod de preparare:
Continutul plicului de sarlota se amesteca cu laptele si se omogenizeaza cu ajutorul unui mixer, timp de 2 minute la viteza maxima. Se adauga apoi iaurtul si se amesteca din nou inca 30 de secunde cu mixerul.
Sarlota astfel preparata se asaza in pahare inalte, in straturi alternative cu fructele de padure si se serveste dupa ce se tine la rece 30 de minute, ornata cu sos Amarena.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Trei surori 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|