Ingrediente:
6 foi fine de clatite , 500 g spanac , sare, piper , 200 g crema de brinza , 100 g nuci prajite si taiate , 12 felii de somon afumat, 50 g smintina fermentata, 50 g unt.
Mod de preparare:
Spanacul curatat si spalat se opareste , dupa care se trage in unt , condimentindu-se cu sare si piper.
Crema de brinza se amesteca cu nucile prajite si smintina.
Pe fiecare clatita se aseaza spanac , crema de brinza si cate 2 felii de somon, se ruleaza si se taie in jumatati . Un aperitiv special si foarte gustos , potrivit cu un vin alb.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Trei surori 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|