Fructele se decongeleaza si se lasa la scurs pe o sita.
Intr-un vas mic se amesteca praful pentru sarlota cu 200 ml apa si se lasa 10 minute la inmuiat.
Intre timp se pregateste o baie de apa (un vas mai mare in care sa incapa recipientul cu sarlota) si se lasa apa sa clocoteasca.
Separat se bat 2 oua care apoi se adauga peste sarlota lasata la inmuiat.
Se pune vasul cu sarlota pe baia de apa care fierbe la foc mediu. Se fierbe astfel aprox. 5 min, pana cand sarlota incepe sa se ingroase usor si capata consistenta unui sos.
Se amesteca continuu cu un tel. Dupa aceasta se lasa la racit.
Intr-un vas pentru mixer se pune 1 litru de lapte rece de la frigider, se adauga praful pentru frisca si se bate cu mixerul, la inceput la viteza mica si apoi la viteza mare timp de 2-3 minute. 300 g de frisca se pastreaza pentru ornat si restul se amesteca cu sarlota, folosind mixerul. (Tipp: Daca sarlota s-a intarit prea tare, ea poate fi incalzita usor pana capata consistenta unui sos)
Intr-o forma cu inel detasabil, se asaza piscoturile taiate pe jumatate si peste ele se adauga 150 g fructe de padure. Dupa care se toarna compozitia de mai sus.
Dupa racire se desprinde inelul detasabil si se orneaza tortul cu restul de fructe de padure si frisca.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Vedetele anului 2023: revelatii si absente 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Vedetele anului 2023: revelatii si absente 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 75 min
|
23:15 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:15 | Esmeralda 60 min
|
01:15 | Leylifer 75 min
|
02:30 | Trei surori 165 min
|
05:15 | Numele meu e Riza 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|