Rata cu varza dulce


Ingreniente:

4 bucati rata ( pentru 4 portii )
1 varza dulce, taiata fideluta
1 ceapa
1 morcov
1 ardei gras
1 carnat afumat
5 rosii zemoase,
ulei, sare si boabe de piper, marar verde


Bucatile de rata se fierb in apa cu  un praf de sare. Ceapa taiata marunt, morcovul dat pe razatoare si  ardeiul taiat  fideluta  se calesc in ulei . Se adauga varza  prospata . Cind toate s-au inmuiat , se pun intr-un vas pentru cuptor , se amesteca cu sare, boabe de piper, marar tocat , rosiile date pe razatoare si bucatile de rata si felii de cirnat prajite, pentru aroma. Se lasa la cuptor pina s-au patruns bine bucatile de carne.   




Genial! Ce se intampla cand pui acest telefon in cola Thalia, in costum de baie la 43 de ani. Cum arata acum corpul actritei care i-a impresionat pe toti cu silueta ei in Marimar
dya
13 May 2010, 18:53
sal carnea cit timp trebuie de lasat sa fiarba?
Raspunde

30 October 2011, 13:59
1000000 ani
Raspunde
cineva
25 October 2011, 18:29
vai vai vai chiar la cuptor??????? eu caut doar o varza aimpla cu rata
Raspunde
belcu
17 July 2011, 18:01
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV