Rata cu varza dulce


Ingreniente:

4 bucati rata ( pentru 4 portii )
1 varza dulce, taiata fideluta
1 ceapa
1 morcov
1 ardei gras
1 carnat afumat
5 rosii zemoase,
ulei, sare si boabe de piper, marar verde


Bucatile de rata se fierb in apa cu  un praf de sare. Ceapa taiata marunt, morcovul dat pe razatoare si  ardeiul taiat  fideluta  se calesc in ulei . Se adauga varza  prospata . Cind toate s-au inmuiat , se pun intr-un vas pentru cuptor , se amesteca cu sare, boabe de piper, marar tocat , rosiile date pe razatoare si bucatile de rata si felii de cirnat prajite, pentru aroma. Se lasa la cuptor pina s-au patruns bine bucatile de carne.   




O retea sociala te plateste ca sa intri! Vei primi bani daca petreci timp in ea Asa arata tanara care era sa fie data afara de la serviciu pentru ca este prea sexy! FOTO
dya
13 May 2010, 18:53
sal carnea cit timp trebuie de lasat sa fiarba?
Raspunde

30 October 2011, 13:59
1000000 ani
Raspunde
cineva
25 October 2011, 18:29
vai vai vai chiar la cuptor??????? eu caut doar o varza aimpla cu rata
Raspunde
belcu
17 July 2011, 18:01
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV