Gogosi de post

Ingrediente:

Pentru aluat:
400g faina
2 linguri de zahar,
1 plic drojdie uscata de la Dr. Oetker
1 plic de zahar  vanilinat de la Dr. Oetker
1 lingurita esenta de rom de la Dr. Oetker
3 g sare,
1 plic Finesse coaja rasa de lamiie,
300 ml apa calda,
40ml ulei

Pentru prajit:   500 ml ulei

Pentru  garnisit: sos de capsuni  de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Se amesteca faina cu drojdia, se adauga restul ingredientelor pt aluat (fara ulei) si se omogenizeaza cu spiralele de la mixer. Se toarna uleiul si se mai amesteca 2-3 minute. Se lasa la dospit 30 minute la loc cald, ferit de curenti. Apoi  se intinde aluatul pe o planseta cu un sucitor, astfel incat sa se obtina o foaie groasa de 3 cm. Cu ajutorul unui pahar cu diametrul de 7 cm  se decupeaza gogosile. Inainte de a se prajii in ulei se mai lasa 20 min la cald pe planseta. Se introduc in tigaia incinsa, scufundate cu totul in ulei. Dupa prajire se orneaza cu sosul de capsuni.


Daca te uiti la ele nu mai dormi noaptea: TOP 10 filme HORROR inspirate din realitate Jennifer Lopez, asa cum rar ai ocazia sa o vezi: imbracata in costum de baie. Adevarul despre decolteul artistei
diana_ella
26 March 2013, 14:29
40ml de ulei este pt compozitie iar pt prajit 500ml
Raspunde
neli53
27 January 2012, 14:32
sint foarte bune gogosile,dar nu trebuie numai 40ml ulei.
Raspunde
Nina
27 March 2011, 21:23
super reteta abia astept sa fac si eu gogosi de post, n-ar fi mai bune cu apa minerala ?
Raspunde
EU
19 March 2011, 16:49
In video scrie 400ml ulei si in text 40ml , banuiesc ca 40ml e corect !!!
Raspunde
lidia
28 November 2010, 11:32
eu as fi pus sosul intr.o seringa de ornat(cu virful ascutit)si as fi umplut "gogoasa"
Raspunde
horciu
23 November 2010, 14:11
retetele dumnevoastra sunt minunate,complimenti!
Raspunde
Cele mai noi articole
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
  • Mobile
  • Contact
Ads by INTERNET PROTV