Fursecuri fragede

Fursecuri fragede
Citeste mai mult despre: Fursecuri fragede, Reteta de ACASA
Data publicarii: 14 Decembrie 2010

Ingrediente:
4 oua
250 g zahar
250 ml ulei
450 g faina
1 fiola esenta vanilie de la Dr. Oetker
1 plic Glazura de ciocolata neagra de la Dr. Oetker

Mod de preparare:
Ouale cu zaharul se bat 2-3 minute cu ajutorul unui mixer. Se adauga apoi treptat uleiul. Faina se toarna in ploaie si se incroporeaza cu ajutorul unuei linguri de lemn. La final se adauga esenta si se omogenizeaza.
Pasta astfel obtinuta se pune intr-un posh si se formeaza fursecuri de diverse forme intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Fursecurile se coc la 170 °C timp de 10 minute. Se scot din tava si se lasa la racit pe un gratar.
Se topeste plicul de glazura in apa fierbinte, se taie plicul la un colt si se orneaza fusecurile cu glazura.
Se pot pastra 2-3 zile in cutii bine inchise.


Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Acea fata
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Pamantul, Soarele si tu
    60 min
    17:00 Imbratisarea ta
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Acea fata
    60 min
    22:00 Ingeri tacuti
    60 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Acea fata
    60 min
    02:00 Trei surori
    150 min
    04:30 Acasa la romani
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Pe firul iubirii
    120 min
Modifică setările cookies