Ingrediente:
4 oua
250 g zahar
250 ml ulei
450 g faina
1 fiola esenta vanilie de la Dr. Oetker
1 plic Glazura de ciocolata neagra de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Ouale cu zaharul se bat 2-3 minute cu ajutorul unui mixer. Se adauga apoi treptat uleiul. Faina se toarna in ploaie si se incroporeaza cu ajutorul unuei linguri de lemn. La final se adauga esenta si se omogenizeaza.
Pasta astfel obtinuta se pune intr-un posh si se formeaza fursecuri de diverse forme intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Fursecurile se coc la 170 °C timp de 10 minute. Se scot din tava si se lasa la racit pe un gratar.
Se topeste plicul de glazura in apa fierbinte, se taie plicul la un colt si se orneaza fusecurile cu glazura.
Se pot pastra 2-3 zile in cutii bine inchise.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Acea fata 60 min
|
09:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Pamantul, Soarele si tu 60 min
|
17:00 | Imbratisarea ta 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 60 min
|
02:00 | Trei surori 150 min
|
04:30 | Acasa la romani 45 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|