Ingrediente:
4 oua
250 g zahar
250 ml ulei
450 g faina
1 fiola esenta vanilie de la Dr. Oetker
1 plic Glazura de ciocolata neagra de la Dr. Oetker
Mod de preparare:
Ouale cu zaharul se bat 2-3 minute cu ajutorul unui mixer. Se adauga apoi treptat uleiul. Faina se toarna in ploaie si se incroporeaza cu ajutorul unuei linguri de lemn. La final se adauga esenta si se omogenizeaza.
Pasta astfel obtinuta se pune intr-un posh si se formeaza fursecuri de diverse forme intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Fursecurile se coc la 170 °C timp de 10 minute. Se scot din tava si se lasa la racit pe un gratar.
Se topeste plicul de glazura in apa fierbinte, se taie plicul la un colt si se orneaza fusecurile cu glazura.
Se pot pastra 2-3 zile in cutii bine inchise.
06:00 | Inima nu minte 105 min
|
---|---|
07:45 | Acea fata 60 min
|
08:45 | Ingeri tacuti 75 min
|
10:00 | Imbratisarea ta 105 min
|
11:45 | Esmeralda 60 min
|
12:45 | Dragostea si banii 135 min
|
15:00 | Pamantul, Soarele si tu 120 min
|
17:00 | Imbratisarea ta 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Acea fata 60 min
|
22:00 | Ingeri tacuti 60 min
|
23:00 | Scorpionul 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Acea fata 45 min
|
01:45 | Trei surori 165 min
|
04:30 | Doctorul casei 45 min
|
05:15 | Scorpionul 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|