Chifele cu sos de rosii

Chifele cu sos de rosii
Data publicarii: 29 Septembrie 2010

Ingrediente: 500 g carne toccata de pui, ½ cana pesmet, ½ cana parmesan proaspat razuit, 1 ou, busuioc, 1 ceapa tocata, 2 catei de usturoi, sare si piper.

Mode de preparare: Toate aceste ingrediente se amesteca , se formeaza chiftelutele , se aseaza pe hirtie de copt si se lasa la cuptor pina se rumenesc.

Separat se pregateste sosul ; suc de rosii proaspete, ulei,  sare, piper , 1 lingura zahar .

Se pun pe foc 1 cescuta de ulei cu sucul de rosii . Cind incep sa fiarba se adauga un praf de faina cit sa lege usor sosul . Se condimenteaza cu sare si piper si se indulceste cu putin zahar .


Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Inima nu minte
    120 min
    08:00 Leylifer
    60 min
    09:00 Ingeri tacuti
    60 min
    10:00 Nu-i nimeni ca mine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Esmeralda
    60 min
    13:00 Dragostea si banii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Iubirea din mine
    120 min
    19:00 Inima nu minte
    120 min
    21:00 Leylifer
    75 min
    22:15 Ingeri tacuti
    45 min
    23:00 Numele meu e Riza
    60 min
    00:00 Esmeralda
    60 min
    01:00 Leylifer
    75 min
    02:15 Trei surori
    150 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Inima nu minte
    120 min
Modifică setările cookies